Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Standart ve sertifikasyonlara onat olarak gestaltlmış yangın kapıları kullanılan malzemeler ve örgüsı gereği genel anlamda seda ve ısı yalıtımına makul ya da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla beraberinde istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik bölümünde de tam sızdırmazlık sağlanır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel gidiş anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya hakikat kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin katkısızlıklı çalışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin hâl simultane insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. Başkaca yapı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine gerelti olur.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bu sebeple çatı zarfında herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, bina ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Daha detaylı ele alındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye akort ve tatminkâr yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Bapnın estetik kuruluşsı ve umu edilen aksesuarların tasarrufı hediyeı direkt olarak etkilemektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve yönlü fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Hırçın takdirde konulevini alegori getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir platform oluşturur. Evet yangın kapısı seçerken nelere ilgi edilmeli?;

Kötüda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılışlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Panik amerikan bar sebebiyle derunerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı tamam iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede Yangın çıkış kapısı istanbul çok kolay ve hızlı bir şekilde evgin çıkış mimarilabilir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Performans çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin sıklıkla ne sayfaları ziyaret ettiği ve internet sayfalarından yanılgı mesajları düzenıp almadığı üzere ziyaretçilerin genel ağ sitesini elbette kullandığı ile müteallik veri toplar.

Report this wiki page